Caravelair

Caravelair komt dit jaar met vier series op de markt: de Alba, de Antares Style, de Antares Titanium en de Artica. U treft in deze modellenrange een grote diversiteit: van compact en licht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De 2021 caravancollectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design. Caravelair caravans staan garant voor zorgeloos en plezierig kamperen, waar en wanneer u maar wilt. Daarom worden alle Caravelair caravans afgeleverd met 3 jaar garantie en 7 jaar garantie op vochtinwerking.

Caravelair is een caravanmerk van Trigano VDL en is gelegen in het hart van de Rhonevallei in de Franse Ardèche. Hier bouwt men jaarlijks meer dan 4000 caravans en 6000 campers. Met ruim 10.000 voertuigen per jaar, een oppervlakte van 200.000 m2 en meer dan 800 medewerkers is Trigano VDL de grootste productie-eenheid van Europa.

Sinds 1962 laat Caravelair zich inspireren door uw vakantie, om voor U caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie strakke vormgeving, functionaliteit en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding zodat U kunt genieten van een geslaagde vakantie..