Schadeherstel van alle merken caravans en campers

U bent zuinig op uw caravan en zorgt ervoor dat deze in optimale conditie verkeert. Dezefde zorg mag U verwachten als U te maken krijgt met schade aan uw caravan. Uiteraard zeer vervelend, maar bij  B&G Caravans is uw caravan en/of camper in vertrouwde handen. Ons gespecialiseerde bedrijf heeft de vakmensen in huis met de juiste kennis, ervaring en gereedschappen om uw caravan weer puntgaaf te herstellen. Grote of kleine schades, uw caravan is na herstel weer als nieuw.

Herstel grote schade

Denkt U hierbij aan schades waarbij het noodzakelijk is de complete zij- of dakplaat te vernieuwen. Dit is zeer arbeidsintensief werk. Gelukkig hebben wij als BOVAG Caravan- en Camper bedrijf veel ervaring met het herstel van dergelijke schades. Wij gaan zorgvuldig te werk waarbij eerst alle ramen, luiken, roosters, deur en lijstwerk worden gedemonteerd. Vervolgens kan het beschadigde deel worden vervangen ddor een nieuwe aluminium plaat. Is de beschadiging doorgedrongen in het interieur, dan moet ook nog eens het meubilair etc. worden uitgebouwd en waar nodig vernieuwd. Na het vernieuwen van de beschadigde plaatwerkdelen werden de gedemonteerde onderdelen en het lijstwerk weer netjes terug geplaatst. De monteur zorgt voor een goede afdichting om het indringen van vocht tegen te gaan.

Herstel kleine schade

Bij sommige schades is het niet nodig om de complete buitenbeplating te vernieuwen. Kleine scheuren, gaten en deuken kunnen door middel van een profielreparatie worden hersteld. Ook hiervoor kunt U bij ons als BOVAG Caravan- en Camper bedrijf terecht. Bij profielreparatie wordt een speciale mal gemaakt gemaakt die dezelfde structuur heeft als het plaatwerk van uw caravan. Deze mal wordt met een unieke plamuur op de schadeplek aangebracht. Hierna wordt de schadeplek behandeld en gespoten. Hierna ziet U niets meer van deze schade.