Caravanverhuur

B&G Caravans biedt U ook de mogelijkheid om een caravan of camper te huren. Dat is bijzonder prettig wanneer U eerst eens ervaring wilt opdoen, nog niet weet welke keuze U zult maken of omdat het huren van een caravan aantrekkelijker is dan een eigen caravan.

...voor koppels

Jong of jong gebleven- wie met z’n tweeën de mooiste tijd van het jaar wil doorbrengen, zal in een caravan of camper al snel ontdekken dat het hier gewoonweg aan niets ontbreekt. Het interieur is modern, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Het vaste bed biedt U een hoog slaapcomfort. In een caravan of camper van B&G Caravans zult U  ‘grenzeloos genieten‘ .

... voor sportieve actievelingen

Ga met een caravan of camper op uw grote expeditie. Beleef het grandioze avontuur één te worden met de natuur en nieuwe energie te tanken. Wij bieden U de mogelijkheden om U helemaal uit te leven. Wij leveren U met onze caravans en campers een uitvalsbasis voor iedere sportieve activiteit. En het slaapcomfort dat U nodig heeft om ‘s morgens fris en helemaal uitgerust aan de nieuwe dag te beginnen.

... voor gezinnen

Gewoon even weg zijn uit de sleur van alledag en onvergetelijke momenten met het hele gezin beleven. Tijd voor elkaar en voor je hobby’s hebben … Dat is wat ons stimuleert om caravans en campers van een hoge kwaliteit te verhuren, om unieke vakanties mogelijk te maken. 

Met indelingen van 2 personen tot indelingen voor het hele gezin, bieden wij altijd een caravan of camper met veel ruimte om alles mee te nemen wat je op vakantie zoal nodig hebt.

De caravans die wij U verhuren zijn allemaal van topkwaliteit, BOVAG onderhouden en vaak van veel gemakken voorzien. Wij hebben diverse merken tegen zeer aantrekkelijke tarieven in het aanbod. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen we aanvullende accessoires leveren. En niet alleen voor het hoogseizoen, ook in het voor- en naseizoen of voor een comfortabele wintervakantie kunt U bij ons een caravan of camper huren. Per slot van rekening bepaalt U toch zelf wanneer U op vakantie wilt gaan.

Bekijk hier de voorwaarden voor het huren van een caravan

Camperverhuur

Zie voor alle beschikbare modellen, prijzen en voorwaarden het actuele overzicht.