Het aanschaffen en verzekeren van uw caravan

De aanschaf van een caravan is een behoorlijke investering en niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Ook wanneer U wel een spaarpotje heeft, wilt U dit misschien liever achter de hand houden voor andere doeleinden. In dat geval kan het interessant zijn om te kiezen voor een caravanfinanciering.

Wanneer U de caravan eenmaal aangeschaft heeft, is het belangrijk om uw nieuwe bezit goed te verzekeren. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en met de veranderende weersomstandigheden kan een hagelbui flinke schade veroorzaken aan uw caravan. Daarom is er de BOVAG Caravanverzekering.

Hoe werkt een financiering?

Huurkoop (gespreide betaling) is een veel voorkomende manier om een caravan te financieren. U leent het aankoopbedrag voor uw caravan of een deel daarvan. Vervolgens betaald U in vaste maandelijkse termijnen terug. Het gefinancierde bedrag wordt vermeerderd met een rentepercentage, dat tijdens de gehele looptijd gelijk blijft. U leent nooit meer dan de waarde van uw caravan. Sluit U de financiering af in combinatie met de BOVAG Caravanverzekering, dan profiteert U van een nog gunstiger rentetarief.

  Aanschafprijs Aanbetaling  /inruil Totaal kredietbedrag Looptijd in maanden Rente Jaarlijks kostenpercentage Maandtermijn Totaalprijs krediet
Financiering €16.999,- €6000,- €10.999,- 72 8,9% 8,9% €195,85 €14.101,20
Financiering + verzekering €16.999,- €6000,- €10.999,- 72 6,9% 6,9% €185,92 €13.386,24

 

Hoe verloopt uw aanvraag voor een financiering?

  • U gaat naar www.bovagautoverzekering.nl/caravan of belt met 024-3665697
  • Bovemij Finance neemt uw aanvraag in behandeling
  • Op basis van uw gegevens brengt Bovemij uw financiële draagkracht in kaart
  • De aanvraag wordt ingediend bij de kredietverstrekker. Na acceptatie van uw financieringsaanvraag door de kredietverstrekker, kunt U aan afspraak maken voor de aflevering van uw caravan.

Waarom de BOVAG Caravanverzekering?

Als U net een nieuwe caravan heeft, dan bent u ongetwijfeld trots én zuinig op uw nieuwe bezit. Een goede caravanverzekering mag dan zeker niet ontbreken. Gelukkig heeft uw BOVAG caravanbedrijf een uitstekende verzekering, die daarnaast ook nog eens vgerrassend geprijsd is. De BOVAG Caravanverzekering biedt de keuze uit een beparkte dekking tegen de meest voorkomende ongemakken en een uitgebreide dekking voor als U gesteld bent op extra zekerheid.

De belangrijkste voordelen van de BOVAG Caravanverzekering

5 jaar aanschafwaarde voor uw nieuwe caravan

Wordt uw caravan total loss verklaard of gestolen, dan hoeft uw nood gelukkig niet lang te duren. De BOVAG Caravanverzekering zorgt ervoor dat U snel weer over een nieuwe caravan kunt beschikken. Tot de standaard dekking behoort een aanschafwaarderegeling tot maar liefst 5 jar na aankoop.

Vervangende caravan in heel Europa gedurende maximaal 4 weken

Welke dekking U ook kiest: ons uitgangspunt is dat U altijd van uw vrijheid moet kunnen genieten, wat er ook gebeurt. Zo vergoeden wij maximaal € 150,- per dag voor een vervangende caravan wanneer U niet verder kunt rijden met uw eigen caravan. Tot wel 4 weken lang, waar U zich ook in Europa bevindt. Met die gedachte reist U bijzonder comfortabel, vindt U ook niet?

Geen eigen risico bij herstel door uw eigen caravanbedrijf

Als U schade aan uw caravan heeft, dan is er niets prettiger dan deze schade te laten herstellen bij uw eigen caravanbedrijf. De BOVAG Caravan verzekering biedt U deze mogelijkheid. U laat alle schades bij uw eigen caravanbedrijf herstellen zonder eigen risico.